Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«Ξέρουμε την κρισιμότητα της πρεμιέρας»

«Ξέρουμε την κρισιμότητα της πρεμιέρας»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη σημασία που θα έχει το αποτέλεσμα του πρώτου ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία είναι ο Γρηγόρης Μάκος. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως στο μυαλό των διεθνών δεν υπάρχει τίποτε άλλο πλην του παιχνιδιού της πρεμιέρας, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπτωση ήττας, θα χρειαστεί αναπροσαρμογή των στόχων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγόρης Μάκος
:

Για την κλήση του στην Εθνική και τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη διοργάνωση:


«Κάθε παίκτης που είναι σε νεαρή ηλικία θα ήθελε να συμμετέχει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Πριν δύο χρόνια δεν κατάφερα να είμαι παρών στο Μουντιάλ, αλλά φέτος είμαι. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ κι ελπίζω να της φέρω γούρι».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία:

«Η μόνη ανησυχία είναι να μην έρθει η νίκη στην πρεμιέρα. Όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όλα τα παιδιά ξέρουν την κρισιμότητα του πρώτου παιχνιδιού και πιστεύω πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Αν υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα, δεν θα λειτουργήσει καλά για μας και θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε τη σκέψη μας για τη συνέχεια».

Για την κούραση των διεθνών και τις επιπτώσεις της:

«Ήταν μία δύσκολη κι επίπονη σεζόν, ειδικά για μας που παίξαμε και στα πλέι οφ. Όμως από τη στιγμή που ενσωματωθήκαμε στην Εθνική προσπαθούμε να δίνουμε το 100% για να είμαστε έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή ανά πάσα στιγμή. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, καθώς έχουν προηγηθεί πολλοί αγώνες. Μέρα με τη μέρα ο προπονητής έχει φτιάξει έτσι το πρόγραμμα, ώστε να επανέλθουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα θα είμαστε και καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: