Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«Πιάνει λιμάνι» ο Σίγκουρντσον!!

«Πιάνει λιμάνι» ο Σίγκουρντσον!
Στο δρόμο που «χάραξε» ο Μπρένταν Ρότζερς είναι έτοιμος να βαδίσει και ο Γκάλφι Σίγκουρντσον, με τον πρώην άσο της Σουόνσι να αποκαλύπτει ότι είναι απίθανο να παραμείνει στην Ουαλία, την ώρα που η Λίβερπουλ κινεί, ήδη, τις διαδικασίες για την απόκτησή του. «Ζεστός» και ο ίδιος για τη μεταγραφή του στο «Anfield», δεν αποτελεί πρόβλημα η Χόφενχαϊμ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι δεν βλέπει πως μπορεί να συνεχίσει στο «Liberty», παρά το γεγονός ότι η Σουόνσι τα έχει βρει σε όλα με τη γερμανική ομάδα, στα 6.8 εκατ. λίρες.

Η Χόφενχαϊμ τον είχε παραχωρήσει τον Ιανουάριο δανεικό και οι Ουαλοί άρχισαν τις διαδικασίες για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

«Δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την στιγμή τι ισχύει με το μέλλον μου, δεν μπορώ να πω σε ποια ομάδα θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν. Κάποια στιγμή είπα ότι θέλω να συνεχίσω στη Σουόνσι. Ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ, αλλά από την στιγμή που ο Ρότζερς έφυγε για τη Λίβερπουλ, η κατάσταση άλλαξε», τόνισε για να ρίξει κι άλλο …λάδι στη φωτιά: «Δεν περιμένω ότι θα συνεχίσω στη Σουόνσι γιατί παρατηρώ μία αβεβαιότητα για το νέο προπονητή. Επιθυμία μου είναι να μείνω στην Πρέμιερ και από όσο ξέρω η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για μένα».

Αν και στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπρένταν Ρότζερς με τη Λίβερπουλ υπάρχει ο όρος που απαγορεύει τη μετακίνηση ποδοσφαιριστών από τους «κύκνους» στους «reds», ο Ισλανδός δεν ανήκει στο ρόστερ των Ουαλών και δεν γεννάται θέμα για τη μεταγραφή του. Στα τοπικά Μέσα της ουαλικής πόλης, μάλιστα, παρουσιάζονται φωτογραφίες του Σίγκουρντσον με τη φανέλα των «reds»!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: