Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ζαρντίμ: «Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Ζαρντίμ: «Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός»
Το περιεχόμενο των συνομιλιών του Λεονάρντο Ζαρντί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού κατά την επίσκεψή του χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μεταφέρουν στην ιστοσελίδα “Maisfutebol”.

Σε αυτές ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να χαρακτηρίζει μεγάλη πρόκληση τους Πειραιώτες και να θέτει στόχους, τους τίτλους και καλές πορείες στην Ευρώπη.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μάθω την ομάδα και τους παίκτες όσο το δυνατό το συντομότερο και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν. Στον Ολυμπιακό η πρόκληση είναι να κερδίζεις τίτλους και να έχεις επιτυχημένες πορείες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα για τα όσα έλεγε ο Ζαρντίμ.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα μάλιστα, μεταφέρει και κάποια από τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη στις συζητήσεις που είχε με τον πορτογάλο. «Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο επικεφαλής και όλοι μας θα τον υποστηρίξουμε. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια και ο Λεονάρντο θα είναι ένα νέο μέλος της. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, με εμπειρία που είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν άψογα με τον νέο μας προπονητή»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: