Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Σήκωσε.. μανίκια ο Δώνης!!

Οι ολιγοήμερες διακοπές του Γιώργου Δώνη, ολοκληρώθηκαν και ο προπονητής του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, με αρκετά ζητήματα ανοικτά, που αφορούν και την ομάδα αλλά και τον ίδιο.
Σήκωσε.. μανίκια ο Δώνης
Ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε το πρωί στο (επεισοδιακό) Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα και αναμένεται συνάντηση με τον Δώνη, προκειμένου να «τρέξουν» διάφορα ζητήματα της ομάδας. Το κυριότερο έχει να κάνει με την ενίσχυση, καθώς οι δύο άνδρες ξέρουν πολύ καλά που χρειάζεται να αποκτηθούν παίκτες, προτάσεις από ατζέντηδες φτάνουν καθημερινά και με την επιστροφή του Δώνη, θα ξεκαθαρίσει σε ποιους παίκτες θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ.
Επίσης, ένα θέμα που παραμένει ανοικτό, είναι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει σε προπονητικό κέντρο της Βουλγαρίας. Αναμένεται να γίνει γνωστή και η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης, καθώς και η μέρα που θα συγκεντρωθούν οι παίκτες, για να περάσουν από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Τέλος, ένα θέμα που αφορά τον ίδιο τον Δώνη, έχει να κάνει με το σπίτι του, διαδικασία που αναμένεται να τρέξει και αυτή μέσα στα επόμενα 24ωρα…
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: