Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΟΚ, τα έχει. Θα τα βάλει;

H ΕΕΑ αναφέρει στο σκεπτικό της οτι ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ του Τσάκα έχει τη δυνατότητα να βάλει 55 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό... Θα τα βάλει;
ΟΚ, τα έχει. Θα τα βάλει;
Το σκεπτικό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στο αίτημα του Πρίγκιπα Φεϊζάλ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δημοσιοποίησε η δικηγόρος του Κασσιανή Μιχοπούλου.
Σε αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων οτι τράπεζα Post Bank της Γερμανίας επιβεβαιώνει πως έχει τη δυνατότητα να βάλει μέχρι και 55 εκατομμύρια στους «πράσινους» στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Παράλληλα, η ΕΕΑ καταλήγει ότι μετά τον έλεγχο των στοιχείων, ο Φεϊζάλ κρίνεται"πρώτης τάξεως τραπεζικός πελάτης" της σαουδαραβικής τράπεζας SABB με "λογαριασμό καταθέσεων με άριστο μέσο υπόλοιπο".
Τέλος, βεβαιώνει ότι μέσω επιστολής της γερμανικής τράπεζας Postbank στην τράπεζα Πειραιώς, ο Φεϊζάλ "διαθέτει επαρκείς οικονομικούς πόρους για να συμμετάσχει στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεισφέροντας ποσό έως και 55.000.000 εκατομμύρια ευρώ εντός των ετών 2012-2013".
Ιδού η Ρόδος, λοιπόν...
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: