Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οι πιο αναμενόμενες φάπες!!

Έμαθα πως στη Λίγκα έπεσαν φάπες από οπαδούς της ΑΕΚ που απαιτούσαν τα καλύτερα για μία ομάδα που μέσω του προέδρου της παραδέχτηκε πως δίκαια δεν αδειοδοτήθηκε.
Φταίνε οι οπαδοί της ΑΕΚ που έβαλαν τη χαστουκιέρα στη πρίζα ή μήπως στη Λίγκα πληρώνουν τις κωλοτούμπες τους;
Από τη στιγμή που στα 37 μου χρόνια είμαι ακόμη οπαδός, μπορώ να κατανοήσω πως ο κόσμος αντιδρά σύμφωνα με τα ερείσματα που του δίνεις.
Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Ο κόσμος της ΑΕΚ, μία μερίδα του κόσμου της για την ακρίβεια, είναι λογικό να αισθάνθηκε πως μπορεί να κάνει τραμπούκο σε αυτόν τον αστείο συνεταιρισμό που κάνει κωλοτούμπες με το που θα βρει ευκαιρία.
Είναι λογικό οι ΑΕΚτσήδες να βρίσκουν πάτημα, όταν έχει πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός, προεισπράττοντας χρήματα από τον ΟΠΑΠ και βέβαια κρινόμενος ως βιώσιμος μέσα από ένα πλάνο λαϊκής βάσης που γελάνε και τα τσιμέντα με αυτό.
Σ’ αυτό το μπλογκ είχα προειδοποιήσει πως η απόφαση για τον Παναθηναϊκό, αλλά και η χάρη που θα δινόταν στους έξι θα αποτελούσε την ταφόπλακα του ποδοσφαίρου. Με βασικό ένοχο την ομοσπονδία που εκμεταλλευόμενη το περιβόητο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου λειτουργεί με γνώμονα τις δημόσιες σχέσεις και βέβαια τη διατήρηση της καρέκλας.
Αλήθεια, τι εντύπωση μπορεί να έχει δοθεί στους οπαδούς της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, όταν λίγες ημέρες μετά την αδειοδότηση σκάνδαλο του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ΕΠΟ φιλοξενείται στο τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στον άνθρωπο πο ελέγχει σήμερα την αθηναϊκή ΠΑΕ;
Η ατιμωρησία οδηγεί σε ακραία φαινόμενα και οι χαβαλέδες παράγοντες της Λίγκας υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από τον κόσμο. Σήμερα αυτοί που βρήκαν πάτημα να αντιδράσουν ήταν αυτοί της ΑΕΚ, αύριο αν οι έξι μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές, θα αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Η λύση είναι μία και δεν μπορεί να δοθεί ούτε από τους παράγοντες που απέδειξαν πως είναι ανίκανοι, ούτε από τον Πιλάβιο που απέδειξε πως δεν έχει το ανάστημα να αντιμετωπίσει τους παράγοντες.
Η Πολιτεία είναι αυτή που θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο του ποδοσφαίρου όχι μέσα από μία επιλογή αλά Μπιτσαξή που γελάμε όλοι, αλλά μέσα από μία επιλογή ποδοσφαιρανθρώπου που θα υποστηριχτεί πραγματικά από το κράτος.
Είναι η κατάλληλη εποχή για να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού η μάζα είναι απασχολημένη με τα δικά της και οι οπαδικοί στρατοί δεν έχουν πραγματική δυναμική.
Όσο και να πιέζει η ΟΥΕΦΑ για το αυτοδιοίκητο, μάλλον δεν έχει κατανοήσει πως εδώ στην ευρωπαϊκή Ουγκάντα ελάχιστοι παράγοντες – είτε θεσμικοί, είτε ιδιοκτήτες των ΠΑΕ – αγαπάνε πραγματικά το ποδόσφαιρο και θέλουν να το οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.
ΥΓ: Αν οι φίλοι της ΑΕΚ που έκλεψαν τα κινητά επέλεξαν και κάποιο iphone το μπλογκ τους ενημερώνει πως υπάρχει κίνδυνος εντοπισμού του.
ΥΓ1: Να πληρώνεις τόσα φράγκα για την αστυνομία το χρόνο και να μην είναι εκεί όταν κινδυνεύεις να φας τις μάπες. Τραγική ειρωνεία.
ΥΓ2: Το ότι κινδύνεψε να πεθάνει ένας άνθρωπος είναι κάτι που μάλλον δεν μας αγγίζει ιδιαίτερα. Τόσοι πεθαίνουν, άλλωστε, κάθε μέρα.
ΥΓ3: Φαντάζομαι τι θα μπορούσε να συμβεί, αν ένας οπαδός της ΑΕΚ χτυπούσε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Το… γλέντι θα είχε ξεκινήσει ήδη…


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: