Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Κλείνει Xάβι Μαρτίνεθ η Ρεάλ Μαδρίτης!!

Στην τελική ευθεία φέρεται να βρίσκεται η μετακίνηση του Τσάβι Μαρτίνεθ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την δεύτερη να πληρώνει την ρήτρα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει για να τον κάνει δικό της!

Ο Ισπανός αμυντικός, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις φετινές του εμφανίσεις τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στο Europa League, ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσασούνα και μετακόμισε στην έτερη βασκική ομάδα το καλοκαίρι του 2006.
Ο Τσάβι Μαρτίνεθ αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Μπιλμπάο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχοντας 31 συμμετοχές, ενώ και στην Ευρώπη έπαιξε σε 13 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να κληθεί στην αποστολή της Ισπανίας για το Euro 2012!
Αυτή την στιγμή, ο 23χρονος άσος προετοιμάζεται για το πρώτο ματς των «φούριας ρόχας» απέναντι στην Ιταλία, αυτό όμως δεν εμποδίζει την Ρεάλ Μαδρίτης να δαπανήσει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη με την Αθλέτικ, προκειμένου να τον αποκτήσει. Για τον Μαρτίνεθ, πάντως, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μπαρτσελόνα.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: