Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

"Μόνο αν φύγει ο Μέλμπεργκ"...!!

Τι έλεγε στο περιβάλλον του ο Στέλιος Μανωλάς, τα 350.000 ευρώ «ακατέβατα» που ζητάει ο ανιψιός του, το «όχι στη Σαραγόσα» και τα δημοσιεύματα που τον έχουν εκνευρίσει...
"Μόνο αν φύγει ο Μέλμπεργκ"...

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΡΙΧΑΡΟΥ
Εχει κλείσει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό; Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στον Πειραιά αναφέρουν ότι μόλις θελήσει ο πρωταθλητής Ελλάδας, μπορεί να βάλει τον πολλά υποσχόμενο παίκτη στο ρόστερ του. Κοντολογίς θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτι. Υπάρχουν, πάντως, και κάποιες άλλες πληροφορίες, αυτές από το περιβάλλον του θείου του παίκτη της ΑΕΚ, που δίνoυν μια άλλη διάσταση στο θέμα.
Λοιπόν άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του θείου της ΑΕΚ (ο Στέλιος Μανωλάς στο Γαλάτσι έχει πολλούς φίλους) μας μετέφερε τα εξής. Η καλύτερα μας μετέφερε αυτά που έχει μάθει από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Μανωλά.
«Ο Ολυμπιακός δίνει 300.000 ευρώ, αλλά αυτός δεν το συζητάει για λιγότερα από 350.000. Ομως, το πρόβλημα δεν είναι τόσο το χρηματικό. Το πρόβλημα είναι πως ο Μανωλάς (και για να είμαστε πιο σαφείς, ο θείος του) το συζητάει μόνο αν φύγει ο Μέλμπεργκ». Αν τα πράγματα με τον Σουηδό συνεχίσουν να εξελίσσονται αρνητικά, δηλαδή, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι ο Κώστας Μανωλάς θα είναι σύντομα και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού.

«Οχι στη Σαραγόσα»
Οι ίδιες πηγές λένε και κάτι άλλο. Οτι ο Κώστας Μανωλάς είχε μπει πριν από λίγο καιρό στο στόχαστρο της Σαραγόσα. Λέγεται ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Μανόλο Χιμένεθ και του είπε να πάει στη Ισπανία. Ομως, η πλευρά Μανωλά έκρινε ότι το ποσό των 250.000 ευρώ, το οποίο προσφέρθηκε με την υποσημείωση «αυτό είναι το ταβάνι», κρίθηκε ως μη ικανοποιητικό. Ετσι, το θέμα δεν προχώρησε.

Τρελαίνεται που τον γράφουν «κλεισμένο»
Υπάρχει και κάτι άλλο που προκύπτει από το περιβάλλον της οικογένειας Μανωλά. Λέγεται ότι ο Στέλιος Μανωλάς τα έχει πάρει στο κρανίο με κάποιες εφημερίδες που γράφουν ότι ο ανιψιός του «είναι κλεισμένος στον Ολυμπιακό». Ειδικά με κάποιον γνωστό δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πάντως, ο ίδιος ο Στέλιος έχει πει σε φίλους του ότι «πάω διακοπές στη Ρόδο και ότι μέχρι να γυρίσω ο μικρός δεν υπογράφει πουθενά, εκτός αν γίνει κάτι ξαφνικό».

Ισχύει για Τραμπζονσπόρ
Υπάρχει και κάτι άλλο που λέει η πλευρά Μανωλά. Για ευνόητους λόγους. Οτι η πρόταση της Τραμπζονσπόρ, σχετικά με την οποία υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, ισχύει. Υποστηρίζει, δηλαδή, ότι δεν την έχει αποκλείσει την προοπτική της Τουρκίας. Λογικό είναι σε περιόδους μεταγραφών να θέλει ένας παίκτης να αναδεικνύονται τέτοια θέματα. Οσο περισσότεροι είναι οι ενδιαφερόμενοι τόσο ευκολότερο είναι να... παίξει με τον εαυτό του, ειδικά στον οικονομικό τομέα...
πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: