Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο Σαββίδης θέλει "Ζαγόρ"!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει δύο φορές πρόταση στον Θοδωρη Ζαγοράκη να επιστρέψει στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο ίδιος φέρεται να θεωρεί σχεδόν βέβαιο, ότι θα πάρει την ΠΑΕ.
Ο Σαββίδης θέλει "Ζαγόρ"!
Σύμφωνα με το paok24.com πρώτη πρόταση έγινε μετά την τυχαία συνάντησή τους σε αεροπλάνο, λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη από την διοίκηση. Συναντήθηκαν τυχαία σε πτήση από την Αθήνα και έκλεισαν ραντεβού για τις επόμενες μέρες. Στην συνάντηση, που είχαν, ο Σαββίδης ενημέρωσε τον Ζαγοράκη ότι θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ και του ζήτησε να είναι κοντά του. Ο Ζαγοράκης τον παρέπεμψε τότε στον Βρύζα, λέγοντάς του, πως «εγώ έχω φύγει».
Η δεύτερη πρόταση έγινε λίγες μέρες πριν τον διορισμό της νέας διοίκησης από το πρωτοδικείο. Ο Σαββίδης ενημερώθηκε για την διαδικασία (είναι πολύ διαβασμένος και ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, απ΄ όσα νομίζει κανείς!), μίλησε με τον Ζαγοράκη και του ζήτησε να είναι μέσα στη νέα διοίκηση. Ο Ζαγοράκης δεν το δέχτηκε κι έτσι ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε απλά να μπει στη διοίκηση ο οικονομικός του σύμβουλος, Αντρέι Κοντάροφ, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους του στη Θεσσαλονίκη.
Η ουσία είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είναι σε συνεχή επαφή με τον Βρύζα, διατηρεί ανοιχτή τη γραμμή και με τον Ζαγοράκη, σε σημείο που να θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως αν τελικά αποφασίσει να πάρει τον ΠΑΟΚ, θα αυξήσει και την πίεσή του, να τον οδηγήσει στην απόφαση να επιστρέψει στην ΠΑΕ.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: