Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Κωστούλας: «Δεν έχουμε αξιοπιστία σαν Λίγκα και σαν ποδόσφαιρο»

Για όσα τραγικά έγιναν σήμερα στη συνεδρίαση της Superleague, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού κ.Φώτης Κωστούλας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα όσα έγιναν το πρωί στη συνεδρίαση: «Είναι τραγικά τα όσα συνέβησαν και ειδικά όταν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Μαζευτήκαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, πολύ σοβαρές, αλλά δεν τα καταφέραμε , επειδή ορισμένοι, πολλοί λίγοι, το χάλασαν με αυτό το βίαιο τρόπο.Δεν προλάβαμε να συζητήσουμε. Είχε ξεκινήσει να κάποια εισήγηση ο πρόεδρος της Κέρκυρας αλλά έμεινε στη μέση. Δεν μπορώ να ξέρω τι αποφάσεις θα παίρναμε».

Για τις πληροφορίες που βγαίνουν ότι θα υπάρξει μείωση των ποινών: «Αυτό εισπράττω αλλά ξέρω ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Δεν μπορώ να ξέρω ποιες θα είναι τελικά οι ποινές που θα μείνουν. Προσωπικά είμαι αντίθετος με αλλαγές. Έχω διαμαρτυρηθεί για αυτές τις αλλαγές που προέκυψαν. Έπρεπε να ξεκινήσουμε με την προκήρυξη που ξεκινήσαμε. Στην προηγούμενη συνεδρίαση ήρθε και πάλι αυτό το θέμα και συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα ισχύσουν οι ποινές. Αυτή η συνεδρίαση έγινε πριν βγουν οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις. Προφανώς γιατί οι πρόεδροι κάποιων ομάδων πίστευαν ότι θα πάρουν άδεια. Και όταν δεν πήραν άδεια άλλαξαν στάση. Εάν οι κανόνες δεν ισχύουν, ή βγαίνουν άλλοι τότε δεν υπάρχει σοβαρότητα. Που θα καταλήξουμε στο τέλος. Δεν μπορούμε στην πορεία να αλλάζουμε τους κανόνες. Εμείς σαν ομάδα έχουμε πληγεί από αυτό, κάναμε προσφυγή, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν έχουμε αξιοπιστία σαν Λίγκα και σαν ποδόσφαιρο. Για αυτό και εγώ έβαλα πωλητήριο στην ομάδα. Δεν αξίζει τελικά τον κόπο. Δεν είναι τα χρήματα που χάνεις. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε, εάν τηρούνταν οι κανόνες».

Για τον Παναιτωλικό: «Δυστυχώς δεν έχει προκύψει να υπάρχει κάτι σοβαρό. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο έχω κουραστεί. Για να κερδίσει κανείς από το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Θα τα παρατήσω δεν αξίζει τον κόπο γιατί δεν βλέπω να αλλάζει κάτι».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: