Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Οι προβλέψεις των «μερένχες» για το EURO!!

Αρκετοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είπαν να κάνουν μία προσπάθεια, για να προβλέψουν το νικητή του ερχόμενου EURO 2012.
Συγκεκριμένα, οι Κασίγιας, Ρονάλντο, Τσάμπι Αλόνσι, Καρίμ Μπενζεμά, Μεσούτ Οζίλ και Αλβάρο Αρμπελόα, είπαν... λόγω στοιχηματικών ημερών, να προβλέψουν την ομάδα που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.
Ο Κασίγιας, αρχηγός της εθνικής Ισπανίας τόνισε: «Οι πιθανότητες τις Ισπανίας βασίζονται στην επανάληψη της επιτυχίας που σημείωσε η ομάδα το 2008. Πριν τέσσερα χρόνια εκπλήξαμε τους πάντες, όμως όλοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου ξέρουν πώς παίζουμε».
Ο Τσάμπι Αλόνσο πρόσθεσε: «Το φετινό EURO θα είναι αρκετά περίπλοκο. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και όσο το δυνατόν πιο συγκρατημένοι», δήλωσε ο ισπανός μέσος.
Από την πλευρά του, ο Μπενζεμά σχολίασε: «Έχουμε μία νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, το οποίο σημαίνει ότι θα παίξουμε για να κερδίσουμε, όπως πάντα».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Οζίλ: «Πάντα φτάνουμε μέχρι τους ημιτελικούς ή τελικούς, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνουμε. Αυτή τη φορά είμαι πιο αισιόδοξος, καθώς η ομάδα μας είναι νέα και θέλει όσο τίποτε άλλο να κερδίσει».
«Η Ισπανία είναι πολύ δυνατή ομάδα, αν και υπάρχουν κάποιες δύσκολες ομάδες σε απόσταση αναπνοής», ήταν η πρόβλεψη του Ρονάλντο.
Αντίθετα, ο Αρμπελόα είναι προβληματισμένος: «Κανένας δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Όλοι έχουν μελετήσει το στυλ μας και θέλουν να μας κερδίσουν. Δεν είναι ποτέ εύκολο να πετύχεις συνεχόμενα Πρωταθλήματα».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: