Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Και η Ουκρανία θύμα της Τουρκίας…!!

Και η Ουκρανία θύμα της Τουρκίας…
Μετά την Πορτογαλία που έχασε με 3-1 από τους Τούρκους σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Euro, ήρθε η ώρα να την πατήσουν και οι οικοδεσπότες Ουκρανοί.

Οι οποίοι αντιμετώπισαν τους γείτονες μας στο Ινγκολστάντ, χάνοντας με 2-0 δείχνοντας ταυτόχρονα μία εικόνα ανέτοιμης ομάδας που δυσκολεύεται στην δημιουργία φάσεων.

Το σκορ για τους Τούρκους άνοιξε ο Ερκίν στο 30’ από ασίστ του Πέκτεμέκ. Ο οποίος, εκτός της ασίστ, στο 70’ έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Οι Τούρκοι παρά το γεγονός πως δεν είναι στο Euro παίζουν σαν να είναι…

Αντιθέτως, η ομάδα του Μπλαχίν, μετά την ήττα από την Αυστρία (3-2) έχασε και από την Τουρκία και εκτός των αδιαμφισβήτητων αμυντικών κενών λόγω έλλειψης ταχύτητας των στόπερ, υπάρχει και δυσλειτουργία στην επίθεση αφού δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν καλή φάση στα καρέ των Τούρκων. Κάτι, που δεν είναι κι ότι καλύτερο για το κοινό τους που περιμένει να δει μια ανταγωνιστική ομάδα στο Euro που έρχεται…

Τουρκία (Αβτσί): Γκουνόκ, Κορκμάζ(78’ Μπελότζογλου), Ερκίν(66’ Σαράρερ), Καλντιρίμ, Καγιά(32’Τοπράκ), Σαχίν, Άλντιντοπ, Τουράν(67’Τορούν), Τοπάλ, Τόρε(83’Μπαϊτάρ), Πεκτεμέκ(80’Μπουλούτ)

Ουκρανία(Μπλαχίν): Πιάτοφ, Κούτσερ(46’Ναζαρένκο), Σεφτσούκ, Ρακίτσκι, Μπούτκο (64’Χουσίεφ), Ροτάν, Αλίγιεφ(47’Κνατσερίδι), Κονοπλιάννκα, Γκαρμάς(46’Σεφτσένκο), Μιλέφσκι, Ντέβιτς(66’Σελέζνιοφ)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: