Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αγγλικές σειρήνες για Ντάγκλας!!

Αγγλικές σειρήνες για Ντάγκλας
Το ενδιαφέρον των Τσέλσι, Τότεναμ και Νιούκαστλ για τον Ντάγκλας της Τβέντε αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Daily Mirror». Ο 24χρονος αμυντικός βρίσκεται πέντε χρόνια στην Ολλανδία και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Συμπλήρωσα πέντε χρόνια στην Τβέντε και έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για το σύλλογο. Έχω πάρει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και ήρθε πλέον η ώρα για το επόμενο βήμα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ:

«Πέντε ομάδες ενδιαφέρονται και μία από αυτές είναι μεγαλύτερη από τη Νιούκαστλ. Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα, αλλά ελπίζω σύντομα να έχει ολοκληρωθεί το θέμα της μεταγραφής μου», είπε.

Τα MME της Ολλανδίας αποκάλυψαν ότι τον παίκτη είχε στο μεταγραφικό του στόχαστρο και ο Άγιαξ, με τον ίδιο να τονίζει: «Με είχε προσεγγίσει προσωπικά, αλλά αρνήθηκα αμέσως. Θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Παρατήρησα ότι κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήταν εύκολο να πέφτει η ψυχολογία μου, με αποτέλεσμα να κάνω λάθη. Θέλω να δοκιμάζω τον εαυτό μου κάθε εβδομάδα», συμπλήρωσε ο Ντάγκλας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: