Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οι κλήσεις Ζούρου για το Προολυμπιακό!!

Τους διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή της εθνικής μπάσκετ για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βενεζουέλα 2-8 Ιουλίου ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, οι τραυματίες Σχορτσανίτης και Κουφός, ενώ παράλληλα απουσιάζει ο Ξανθόπουλος, που ήταν μέλος της εθνικής στο τουρνουά της Λιθουανίας.

Επανέρχονται ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ απουσιάζει ο Στράτος Περπέρογλου, πιθανότατα επειδή είχε πάθει θρόμβωση λόγω περσινού υπερατλαντικού ταξιδιού.

Στο πρώτο στάδιο θα συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Σαρικόπουλος και Καββαδάς, που στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στην Εθνική Β', που θα δώσει φιλικά στην Αυστραλία.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι: Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Οι Σχορτσανίτης και Κουφός εφόσον η Εθνική περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι διαθέσιμοι, ενώ η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: