Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Όλα θα κριθούν στην ...προίκα!!

Μπορεί Ο ΠΑΟΚ να θέλει τον Κλέιτον και ο Κλέιτον να θέλει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το "αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός". Καθοριστικό ρόλο παίζει η προίκα!
Όλα θα κριθούν στην ...προίκα!
Ο Κλέιτον, βαδίζοντας πια στα 30 του και μετά από μόλις μία καλή χρονιά την τελευταία 4ετία που ανήκε στον Παναθηναϊκό (ευτυχώς για τον ίδιο, η καλή ήταν η φετινή), γνωρίζει πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει φέτος, θα είναι πιθανότατα το τελευταίο "καλό' της καριέρας του. Ειδικά αν μπορέσει να βρει ένα τριετές με καλά λεφτουδάκια, θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος.
Ποια είναι τα καλά λεφτουδάκια για τον ίδιο; Τα 500 χιλιάρικα το χρόνο. Τόσα θέλει, τόσα έχει ζητήσει να του βρει ο μάνατζέρ του, ο οποίος έχει ήδη κάνει ψαχτική στις αραβικές χώρες, την Κίνα και -σχάτως- την Τουρκία. Κι όπως λέγεται, θα τα βρει τα λεφτά που θέλει ο πελάτης του.
Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, έχει ταβάνι τα 250 χιλιάρικα το χρόνο. Τόσα προτείνει. Κι ο Κλέιτον, ακριβώς επειδή γουστάρει τη Θεσσαλονίκη, την οποία γνώρισε από το 2004 όταν και αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έκανε ένα μικρό σκόντο στις απαιτήσεις του, προκειμένου να γίνει παζάρι. Κατέβηκε στα 400 χιλιάρικα. Ωστόσο, παρότι πήγε 100 κάτω από το κασέ που έχει ορίσει για τον εαυτό του, ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα 150 χιλιάρικα πιο κάτω.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η συμφωνία είναι δύσκολη υπόθεση. Εκτός κι αν ανέβει λίγο ο ένας, κατέβει πολύ περισσότερο ο άλλος και συμφωνηθεί η προίκα. Λέτε;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: