Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μισή ντουζίνα στο σφυρί...!!

Την ώρα που η ΑΕΚ κινδυνεύει να μείνει με μισό ρόστερ αν ισχύσει η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών και δεν μπορεί να ανανεώσει συμβόλαια, η διοίκηση ετοιμάζεται να βάλει πωλητήριο σε ...όσους έμειναν!
Μισή ντουζίνα στο σφυρί...
Ούτε λίγο ούτε πολύ, μια εξάδα παικτών από αυτούς που έχουν συμβόλαιο, έχει κολλημένο στο κούτελο ένα "πωλείται". Με πρώτους στη λίστα ίσως τους πιο ποιοτικούς -και σε καλύτερη ηλικία- παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Τον Λεονάρντο και τον Μάκο.
Ο πρώτος έκανε καλή χρονιά (40 ματς - 13 γκολ), τον παρακολουθούν αρκετές ομάδες και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως μπορεί να φέρει μια πρόταση κοντά στο 1-1,2 εκ. ευρώ, ώστε να τους δώσουν την ευχή τους!
Όσον αφορά στον Μάκο, οι ελπίδες είναι μεγαλύτερες, καθώς ο 25χρονος χαφ έχει ταξιδέψει με την Εθνική στην Πολωνία για το Euro. Μια-δυο καλές εμφανίσεις ίσως ανεβάσουν τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, οπότε και η ΑΕΚ να μπει σε διαπραγμάτευση με πιθανούς διεκδικητές.
Από εκεί και πέρα, στην Ένωση ελπίζουν να πάρουν λεφτά και από κάποιους από τους πιτσιρικάδες που εμπιστεύτηκε ο Κωστένογλου στη σεζόν που τέλειωσε, με τους Κλωναρίδη, Φούντας και Μπουγαϊδη σε πρώτο πλάνο.
Στη λίστα προσθέστε και τον "πέρασε και δεν ακούμπησε" Χέλγκασον. Τον οποίο, όπως μάθαμε, θέλουν να τον πουλήσουν και να βγάλουν λεφτά. Ε, άμα δείξουν σε υποψήφιους αγοραστές το DVD με τις δύο ...γεμάτες συμμετοχές του στη φετινή σεζόν (δύο ημίχρονα στο Europa League), σίγουρα θα πιάσουν καλή τιμή!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: