Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τιάγκο φεύγει, Τιάγκο έρχεται!!

Τιάγκο φεύγει, Τιάγκο έρχεται
Η Μπαρτσελόνα προκειμένου να μειώσει το κόστος -40 εκατομμύρια ευρώ- της μεταγραφής του Τιάγκο Σίλβα από την Μίλαν (που ενδιαφέρει εδώ και καιρό τον ισπανικό σύλλογο), είναι αποφασισμένη να προσφέρει και τον Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι, μπορεί να έχει ήδη πει πως ο παίκτης δεν φεύγει από το Μιλάνο, αλλά υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που κάνουν τους ανθρώπους της «Μπάρτσα» να αισιοδοξούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίλαν στοχεύει σε ανανέωση του ρόστερ της και θέλει να αποκτήσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποτελεί εξάλλου αδυναμία του Γκαλιάνι, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και δια στόματος του αθλητικού διευθυντή των Μιλανέζων, Αριέντο Μπράϊντα : «Μας αρέσει ο Τιάγκο , είναι εξαιρετικός παίκτης».

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Τίτο Βιλανόβα, θα προσπαθήσει να αποφύγει την μετακίνηση του Τιάγκο Αλκάνταρα στον ιταλικό σύλλογο αφού τον θεωρεί τον διάδοχο του Τσάβι. Πρόθεσή του είναι να συμφωνήσει σε πρώτη φάση με τον Τιάγκο Σίλβα προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Μίλαν, ούτως ώστε να μειωθεί το κόστος της μεταγραφής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: