Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Καμία βιασύνη για Φαν Πέρσι!!

Καμία βιασύνη για Φαν Πέρσι
Μόνο άγχος δεν δείχνουν να έχουν στην Άρσεναλ για την έκβαση της υπόθεσης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον Ιβάν Γαζίδη να προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας. Ο γενικός διευθυντής των Λονδρέζων δείχνει να μη βιάζεται για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού μέσου και ζήτησε υπομονή από όλους!

Οι προσπάθειες της διοίκησης του συλλόγου για την ανανέωση του συμβολαίου του Φαν Πέρσι άρχισαν από το Μάιο, με τον αρχηγό της ομάδας να μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και την Άρσεναλ να θέλει να τον «δέσει» από το τώρα.

«Ο Ρόμπιν κάθισε στο ίδιο τραπέζι με μας και κάναμε μία καλή κουβέντα, στο τέλος της σεζόν. Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι θα τα ξαναπούμε στο μέλλον, μέσα το καλοκαίρι», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ ο Γαζίδης, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι βιασύνης στους Λονδρέζους.

Μάλιστα, ο –ελληνικής καταγωγής- παράγοντας των «κανονιέρηδων», ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μην αγχώνεται, αφού «ο σύλλογος ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κρατήσει τον Φαν Πέρσι».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: