Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Να σας κεράσουμε ένα ...Φοντανίνι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη, έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει την αγορά για πιθανές προσθήκες και ήδη το σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική φαίνεται να αποδίδει καρπούς.
Να σας κεράσουμε ένα ...Φοντανίνι; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα από τα ονόματα που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες ως μια καλή λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ώστε να αναπληρωθεί έστω με χρονοκαθυστέρηση το κενό του Πάμπλο Κοντρέρας, είναι αυτό του Φαμπρίτσιο Φοντανίνι.
Ο Φοντανίνι είναι 22 χρόνων (γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1990) και αποτελεί βασικό στέλεχος στην Ατλέτικο Ραφαέλα, ομάδα που συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής.
Οι πληροφορίες από τους σκάουτερ που τον παρακολούθησαν, λένε πως πρόκειται για δυνατό και τεχνίτη κεντρικό αμυντικά, ιδιαίτερα ικανό στο ψηλό παιχνίδι, ο οποίος προωθείται και σκοράρει στις στημένες φάσεις. Καλή περίπτωση, δηλαδή...
Ωστόσο, τα καλά μάλλον σταματούν εδώ, καθώς ο Φοντανίνι έχει και δυο κακά. Όχι ως παίκτης, πάντως, γιατί όσον αφορά στις ικανότητές του, όπως είπαμε, είναι καλή περίπτωση. Το ένα κακό είναι πως έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Ραφαέλα, γεγονός που υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή.
Το δεύτερο κακό, που ίσως είναι χειρότερο, είναι ότι ο Φοντανίνι είναι συμπαίκτης με τον Φιλομένο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα ...καλά λόγια που θα του πει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης για τη χώρα μας και τον ίδιο τον Δικέφαλο!
Δείτε τον Φοντανίνι να σκοράρει με ισάριθμες κεφαλιές σε βάρος Μπόκα Τζούνιορς και Σαν Λορέντσο (πετυχαίνει το 1-1 με ασύλληπτη κεφαλιά).







πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: