Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Πρόταση 13 εκ. για Κακά από Μίλαν!!

Μετά το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς για τον Κακά, οι διοικούντες της Μίλαν αποφάσισαν να επισπεύσουν τις εξελίξεις στο θέμα του Βραζιλιάνου, προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις.

Χθες, ο εκπρόσωπος του παίκτη επί ιταλικού εδάφους, ο Αντριάνο Γκαλιάνι και ο αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι» Αριέντο Μπράιντα συναντήθηκαν στο Μιλάνο και συζήτησαν την προοπτική να συνεχίσει ο Κακά την καριέρα του στο «Σαν Σίρο». Όπως αποκαλύπτει η Marca, με σημερινό της δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας αποκάλυψαν πως διαθέτουν 13 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ παράλληλα ζητήθηκε ο ίδιος ο παίκτης να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει στο ζήτημα αυτό και το μέλλον του Αντόνιο Κασάνο στην ομάδα, αφού ο Ιταλός επιθετικός ζήτησε αύξηση στο συμβόλαιό του, αλλά οι Λομβαρδοί δεν προτίθενται να ικανοποιήσουν τον παίκτη. Από την πλευρά του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει εισηγηθεί να αποκτηθεί ο Κακά μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει ένας από τους Κασάνο, Ρομπίνιο και Πάτο, με τις επόμενες ημέρες να αναμένονται καθοριστικές.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: