Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μίλαν για δανεισμό Κακά!!

Ο Γκαλιάνι ζήτησε από τον φίλο του Πέρεθ τον δανεισμό του Βραζιλιάνου. Το πρόβλημα είναι ότι οι Ροσονέρι πληρώνουν μόνο το μισό μισθό του και εκεί κολλάει η μεγάλη επιστροφή...
Μίλαν για δανεισμό Κακά
Η Ρεάλ θέλει να ξεφορτωθεί τον Κακά. Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο είναι ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του (για ακόμα δύο χρόνια) που θα του αποφέρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Εάν δεν βρεθεί ομάδα να του τα δώσει, δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη και ας του λέει όλη την ώρα ο Ζοσέ Μουρίνιο ότι δεν τον υπολογίζει.

Μέσα σε όλα αυτά παρουσιάστηκε λοιπόν η Μίλαν που έκανε την εξής πρόταση. Συγκεκριμένα αυτή έγινε τηλεφωνικός απ' ευθείας από τον Αντριάνο Γκαλιάνι στον Φλορεντίνο Πέρεθ.΄Οπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, οι Ροσονέρι ζήτησαν τον δανεισμό του Κακά, με την προϋπόθεση ότι θα του δίνουν εκείνοι τα 5 εκατ. και τα άλλα τόσα θα του τα πληρώνει η Ρεάλ.

Εννοείται πως αυτό δεν πολυάρεσε στον Πέρεθ που θέλει να... στείλει τον παίκτη, ώστε να μαζέψει χρήματα και να αγοράσει τον Λούκα Μόντριτς και απάντησε αρνητικά. Τώρα θα παιχτεί ένα παιχνίδι. Η Μίλαν θα περιμένει και εάν οι Μαδριλένοι βλέπουν ότι ο Κακά τους ξεμένει, θα συναινέσουν στην πρόταση του Γφκαλιάνι. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις ενός διοικούντα των Ροσονέρι, του έχουν φυλάξει ακόμα και το αγαπημένο του νούμερο, το 22 που φορούσε όταν έκανε... παπάδες με τη Μίλαν.

Αλλα μέσα βέβαια υποστηρίζουν ότι οι Μιλανέζοι δίνουν 13 εκατ. για να τον αγοράσουν. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, γιατί εάν είχαν καταθέσει τέτοια πρόταση, η Ρεάλ θα τους τον είχε ήδη στείλει και με φιογκάκι...
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: