Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Σημαντικός ο Άλβες για τον Βιλανόβα!

Σημαντικός ο Άλβες για τον Βιλανόβα
Την εκτίμησή του για τον Ντάνι Άλβες εξέφρασε ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική «As» έκανε σαφές πως ο Βραζιλιάνος είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και αντέκρουσε τις δηλώσεις που, πριν λίγες μέρες, είχε κάνει ο ίδιος ο παίκτης.

Πριν περάσουν δύο μέρες από τις δηλώσεις του Ντάνι Άλβες, με τις οποίες ο Βραζιλιάνος έκανε κάποια παράπονα για τη θέση που έχει στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, ήρθε ο προπονητής του, Τίτο Βιλανόβα, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο νέος κόουτς της «Μπάρτσα» μίλησε με δημοσιογράφους της ισπανικής «As» και τόνισε με έμφαση πως ο Άλβες είναι σημαντικός για την ομάδα του. «Για μένα πρόκειται για τον καλύτερο ακραίο αμυντικό του κόσμου και για μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές των τελευταίων χρόνων. Το παιχνίδι μας στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό στον Ντάνι. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, είναι απαραίτητος για τη Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Βιλανόβα.

Για τις φήμες που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για τον Χάβι Μαρτίνεθ, ο Βιλανόβα δήλωσε. «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μας ενδιαφέρουν για το κέντρο της άμυνας. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μαρτίνεθ, αλλά δεν είναι ο μόνος. Εξετάζουμε κάθε περίπτωση και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα προχωρήσουμε. Υπάρχει χρόνος ακόμα για αυτή τη μεταγραφή.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: