Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

«Αύξηση με τους ίδιους όρους»

Χωρίς να το ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Γόντικας, άφησε να εννοηθεί πως η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι 15 εκ.
«Αύξηση με τους ίδιους όρους»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου....
Θα μας μεταφέρετε τις εξελίξεις από το Δ.Σ.
"Από τις αποφάσεις του Δ.Σ. συζητήθηκε μια σωρεία θεμάτων, και πιο πολύ από όλα εστιάσαμε στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση στις 20 Αυγούστου ή λίγο νωρίτερα δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία η οποία με τους ίδιους όρους με την προηγούμενη αύξηση θα προκηρύξει την νέα αύξηση. Προφανώς θεωρούμε ότι θα έχει εκδοθεί και το ενημερωτικό δελτίο μέχρι τότε.
Συζητήσαμε και κάποια θέματα που είχαν να κάνουν με τον Ερασιτέχνη γιατί έπρεπε να κάνουμε κάποιες κινήσεις καθώς επίσης και κάποια άλλα θέματα εμπορικής φύσεως καθώς επίσης και ότι ο κ. Αντωνιάδης είναι το νέο μέλος στην θέση του Δημήτρη Βερβεσού. Και επίσης κάποια άλλα θέματα με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν εμπορικές συμβάσεις της ΠΑΕ".
Είστε αισιόδοξος;
"Δεν υπάρχει αισιόδοξος υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν. Θα θέλαμε να γίνουν κάποια πράγματα με ποιο γρήγορο ρυθμό αλλά οι δυνατότητες είναι με αυτό το ρυθμό και οφείλουμε να το παλεύουμε συνεχώς. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τα δυο παιχνίδια που έρχονται με την Μάδεργουελ. Σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε γιατί παίζουν τεράστιο ρόλο για την πορεία μας αυτή τη χρονιά. Από εκεί και πέρα τα ξανάλεμε".
Με τον Καραγκούνη και το ραντεβού τι γίνεται;
"Θα δούμε κύριοι. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η ομάδα έχει πέσει μονά ζυγά πάνω στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ. Θα προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε και κάτι παράλληλα. Θα δούμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: