Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ενθαρρυντικά μηνύματα από Λέτο, γλίτωσε τη μεταμόσχευση!!

Σε έναν απλό έλεγχο μετατράπηκε η προγραμματισμένη μεταμόσχευση χονδροκυττάρων στον Σεμπάστιαν Λέτο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν προγραμματισμένο να περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου την Πέμπτη (26/07), προκριμένου να υποβληθεί σε εμφύτευση χονδροκυττάρων που είχαν παρθεί από υγιές σημείο του χόνδρου του και είχε γίνει η απαραίτητη καλλιέργεια το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο ο γιατρός του, κ. Μαρκάτσι έκρινε πως αυτό τελικά δεν ήταν απαραίτητο, καθώς το γόνατό του ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία που ακολουθεί (κατά 80% ο χόνδρος του έχει αναπτύξει τα νέα χονδροκύτταρα!).
Υπό την επίβλεψη έτσι του γιατρού των «πρασίνων», Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο Ιταλός γιατρός απλά σε έναν καθαρισμό, ο οποίος δεν κράτησε περισσότερα από είκοσι λεπτά.
Μια άκρως ενθαρρυντική εξέλιξη (αν και δεν αλλάζει τον χρόνο αποθεραπείας) για τον Λέτο, ο οποίος θα παραμείνει θηρίο στο… κλουβί του νοσοκομείου της Μπολόνια για λίγες ακόμα ημέρες, ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του επί ιταλικού εδάφους, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα τέλη Σεπτέμβρη ώστε να συνεχίσει εδώ το πρόγραμμα του.
Αδιαμφισβήτητα μία τόνωση στην ψυχολογία του διεθνούς άσου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση νωρίτερα από εφτά μήνες…


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: