Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δεν πουλάει σε Καινούργιο ο Σαλευρής!!

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο Νίκος Σαλευρής τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μεταβίβασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Καλλιθέας στον μάνατζερ, Γ. Καινούργιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της αθηναϊκής ΠΑΕ:
«Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί μεταβίβασης των μετοχών στο μάνατζερ Γ. Καινούργιο όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια αλλά είναι και υποβολιμαία.
Κατ' επανάληψη έχω δηλώσει ότι η ενασχόλησή μου με την ομάδα της καρδιάς μου πλησιάζει στο τέλος της και ότι πρόθεσή μου είναι ν' αναλάβουν την ΚΑΛΛΙΘΕΑ επενδυτές που θα διακρίνονται για την οικονομική τους ευρωστία, την εντιμότητα και την καθαρότητα των προθέσεών τους. Στα πλαίσια αυτά βρίσκομαι τον τελευταίο καιρό σε συζητήσεις με επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους ν' αποτελέσουν τη διάδοχη κατάσταση.
Ο φίλαθλος κόσμος και ειδικά οι φίλαθλοι της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, με τους οποίους με συνδέει τριαντάχρονη κοινή πορεία, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι: Ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Θα ενεργήσω -όπως πάντοτε- με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Μοναδική επιθυμία μου είναι η ΚΑΛΛΙΘΕΑ μας να συνεχίσει νʼ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε φήμες, εικασίες, διαδόσεις και ψεύδη κακόβουλα που στοχεύουν στη δημιουργία ανύπαρκτων προβλημάτων, δεν πρόκειται να επανέλθω.
Με τον Γ. Καινούργιο, τον οποίο εκτιμώ σαν επαγγελματία, συνεργάσθηκα κατά το παρελθόν και εξακολουθώ να συνεργάζομαι μέχρι σήμερα μ' ένα και μοναδικό σκοπό: Την ενίσχυση της ομάδας μας. Όσοι θέλουν να βλέπουν πίσω από τη συνεργασία αυτή σχέση αγοραπωλησίας μετοχών, θα πρέπει επιτέλους νʼ αντιληφθούν ότι τα σενάρια που κάποιοι διακινούν δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με την αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: