Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Παπαϊωάννου: «Υπάρχει πολιτική βούληση για τον Ηρακλή»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, φάνηκε αισιόδοξος γιο μέλλον του Ηρακλή αφού υπάρχει πολιτική βούληση για την άνοδο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Αρχικά είπε: «Εγώ τη Δευτέρα πήγα από το γραφείο του Υπουργού. Δεν είναι απλά τα πράγματα, όπως λένε. Θα πρέπει να δούμε ορισμένα πράγματα. Από ό,τι ξέρω υπάρχει πολιτική βούληση να βοηθήσουν οι κύριοι Καράογλου και Ιωαννίδης. Όταν έρχεται ο κύριος Κουρίδης και θέτει αυτό το νομικό ζήτημα τότε υπάρχουν θέματα. Πρέπει να περιμένουμε, να είμαστε εγκρατείς. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτό που θέλουμε, όμως θα πρέπει να υπάρξει ένας τρόπος».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Εγώ μίλησα με άτομο που μου είπε ότι υπάρχουν πιέσεις από μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μία από την Αθήνα και αντιδρούν στο να ανέβει μόνο ο Ηρακλής».

Στο τέλος υπογράμμισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω πως υπάρχει πολιτική βούληση. Αυτό που προέκυψε είναι καλό και πρέπει να λύσουνε το ζήτημα για να ανέβει ο Ηρακλής . Τώρα θα φανεί αν ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να υπερκεράσει το θέμα. Με την επιστροφή του πιστεύω ότι θα δοθεί λύση. Χθες περίμενα τη θετική έκβαση, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, λόγω της πολιτικής βούλησης. Είναι στο χέρι του κυρίου Ιωαννίδη. Ο Ηρακλής έχει μια διοίκηση με έντιμα άτομα, που κάνουν ουσιαστική δουλειά».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: