Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Παπαχρήστου δονήσεις και στο Λονδίνο!!

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει από το Λονδίνο, για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις δηλώσεις και τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου.
Παπαχρήστου δονήσεις και στο Λονδίνο!
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε σε όλα τα μέλη της Ολυμπιακής αποστολής στο Λονδίνο, η υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου και ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ύστερα από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Η πρωταθλήτρια του τριπλούν μπορεί να μην ταξίδεψε για το Λονδίνο, καθώς η αναχώρηση της θα γινόταν αργότερα, αλλά όλα τα μέλη της αποστολής πάγωσαν όταν έμαθαν τα νέα.
Οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες απέφυγαν να κάνουν δημόσια δηλώσεις, αλλά στις μεταξύ τους συζητήσεις όλοι δήλωναν στενοχωρημένοι, καθώς η Παπαχρήστου είναι αρκετά αγαπητή, ειδικά στους αθλητές του στίβου.
Ωστόσο η πλειοψηφία επισήμανε ότι πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί, ειδικά στις δηλώσεις τους και στα σχόλια τους στα SocialMedia, πολύ περισσότερο τώρα που έχουν όλοι επάνω στραμμένη την προσοχή τους, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.
Πάντως η είδηση ξέφυγε από τα στενά όρια της Ελλάδας και αναφέρεται ήδη στα διεθνή Μ.Μ.Ε. Το BBCτο είπε στο δελτίο ειδήσεων του, ενώ το BBCΝewsτο αναφέρει συνεχώς, προκαλώντας άσχημη εικόνα για την χώρα μας. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι έχει στην ίδια σειρά με την είδηση για τον αποκλεισμό ενός Μαροκινού αθλητή λόγω απαγορευμένων ουσιών…
Ρεπορτάζ είχε και το SkyNews, ενώ μεγάλη σημασία δίνουν και τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, καθώς το Reutersκαι το AssociatedPressέχουν πολιορκήσει το Ολυμπιακό Χωριό και ζητούν επιμόνως αντιδράσεις από τους αξιωματούχους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ωστόσο η ΕΟΕ παρέπεμπε μόνο στην ανακοίνωση που έβγαλε, καθώς δεν θέλει να χαλάσει περισσότερο το κλίμα, ειδικά ενόψει της αυριανής επίσημης τελετής, για την επίσημη είσοδο της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, στο Ολυμπιακό Χωριό και την ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας δίπλα στις υπόλοιπες των χωρών που συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς!
Με μεγάλη περιέργεια μας πλησίασαν και ξένοι δημοσιογράφοι για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση…

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: