Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Και μάνατζερ ο Ιμπραΐμοβιτς!!

Και μάνατζερ ο Ιμπραΐμοβιτς
Ήταν να μην γίνει η αρχή, τελικά, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μετά τις απαιτήσεις που εγείρει για το νούμερο της φανέλας του, άρχισε να «μανατζάρει» και ποδοσφαιριστές, προτείνοντάς τους στον Κάρλο Αντσελότι, προκειμένου να ενισχυθεί η Παρί Σεν Ζερμέν. Πρώτος στη «λίστα» του Σουηδού, ο πρώην συμπαίκτης του στη Μίλαν, Ινιάτσιο Αμπάτε.

Λίγες μόνο ώρες πέρασαν από τη δήλωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που ανέφερε πως, αν οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να τον ικανοποιήσουν, ξέρουν πως πρέπει να του δώσουν τη φανέλα με το νούμερο 10, άσχετα αν αυτή έχει ήδη κάτοχο. Ο Ζλάταν, όμως, «χτύπησε» και πάλι, αυτή τη φορά προτείνοντας ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με το διαδικτυακό «Soccermagazine.it» ο Ιμπραΐμοβιτς έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Παρί την απόκτηση του Ινιάτσιο Αμπάτε. Οι δύο παίκτες ήταν «κολλητοί» εκτός γηπέδου όσο ο Σουηδός έπαιζε στη Μίλαν. Η φιλία αυτή αποδεικνύεται πολύ δυνατή, τόσο που ο «Ίμπρα» επιθυμεί να συνεχιστεί με την παρουσία του Αμπάτε στο Παρίσι.

Ένας λόγος ακόμα που ο Ιμπραΐμοβιτς έχει κάνει αυτή την πρόταση, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, είναι η επιθυμία του Κάρλο Αντσελότι να αποκτηθεί ένας δεξιός αμυντικός. Ο Ιταλός έχει εντοπίσει κενό σε αυτή την θέση και ο «Ίμπρα» φροντίζει με την πρότασή του να… βοηθήσει τον καινούργιο του προπονητή.

Μένει να δούμε αν υπάρχουν και άλλες… λύσεις στο σημειωματάριο του Ζλάταν, που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την καριέρα που θα ακολουθήσει όταν «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: