Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Απέφυγε το «κάζο» η Ουρουγουάη!!

Απέφυγε το «κάζο» η Ουρουγουάη
Τα χειρότερα απέφυγε η ολυμπιακή ομάδα της Ουρουγουάης στην πρεμιέρα της στο τουρνουά ποδοσφαίρου, όπου επικράτησε με σκορ 2-1 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ισόπαλοι 1-1 Γκαμπόν και Ελβετία.

Οι Άραβες έκαναν αρχικά την έκπληξη και πήραν προβάδισμα με το τέρμα του Ματάρ στο 23΄. Ωστόσο πριν «κλείσει» το ημίχρονο οι Λατινοαμερικάνοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με το γκολ του Ραμίρεζ που σίγουρα έδωσε άλλη… αύρα στην ομάδα του.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους οι Ουρουγουανοί έκαναν την ανατροπή, με τον Λοδέιρο, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, που τους «χάρισε» τους τρεις βαθμούς. Βασικοί ξεκίνησαν τα δύο «αστέρια» της ομάδας, Καβάνι και Σουάρες.

Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας ώρας, Ελβετία και Γκαμπόν έμειναν στο 1-1. Οι Ελβετοί «άνοιξαν» το σκορ με τον Μεχμέντι μόλις στο 5΄ με εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο στη συνέχεια έχασε κλασική ευκαιρία από το μισό μέτρο, που με βάση την εξέλιξη του ματς κόστισε. Πριν «κλείσει» το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45΄ η Γκαμπόν ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αουμπαμέγιανγκ και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: