Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Θετικό κλίμα από την ΕΕΑ, τελειώνει στις 2 Αυγούστου του Σαββίδη!!

Πριν από λίγο τελείωσε η συνεδρίαση της ΕΕΑ και πλέον η οικογένεια Σαββίδη βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, καθώς το κλίμα που απορρέει είναι άκρως θετικό.

Ο νομικός σύμβουλος τους Ρώσου επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Γκουραβανίδης κατέθεσε στην επιτροπή τα έγγραφα τη φίλαθλης ιδιότητας των υιών του Ιβάν Σαββίδη, Νίκου και Γιώργου, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες της κυπριακής εταιρίας «ΔΗΜΕΡΑ ΕΠΕ», με την οποία επίκειται να γίνει η επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, κατατέθηκε και το μετοχολόγιο της «Donskoy Tabac», η οποία θα δανειοδοτήσει την «ΔΗΜΕΡΑ ΕΠΕ». Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα έγραφα, η σύζυγος του Ιβάν Σαββίδη είναι μέτοχος στην καπνοβιομηχανία με έδρα του Ροστοφ. Μάλιστα τα χρήματα της δανειοδότησης έχουν ήδη μπει σε λογαριασμό της τράπεζας Κύπρου με το ποσό να φτάνει τα 10 εκ. δολάρια.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε τον τελευταίο ισολογισμό για να συγκριθεί με το τριετές «business plan», που είναι σχεδόν έτοιμο, αλλά η πλευρά Σαββίδη αποφάσισε να μην το παραδώσει σήμερα, έτσι ώστε να διορθωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί στις 2 Αυγούστου και αν όλα διευθετηθούν τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος, ούτως ώστε ο Ιβάν Σαββίδης να γίνει το απόλυτο αφεντικό στον «Δικέφαλο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: