Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αλεξίου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα στόχο να πρωταγωνιστεί»

Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Οδυσσέα Κορδελιού, ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και για τη νέα προσπάθεια με την ομάδα των Δυτικών Συνοικιών, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Για τον Οδυσσέα Κορδελιού υπογράμμισε:

«Πάμε να δημιουργήσουμε μια καινούργια ομάδα και να καθιερωθούμε στη Γ? Εθνική. Με πιο χαμηλό μπάτζετ και νέά παιδιά που προέρχονται από το Κορδελιό και έχουν όρεξη, ταλέντο και διάθεση. Έχουμε και νέα διοίκηση από ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει στο Κορδελιό και έχουν όραμα για την ομάδα. Είναι γνωστό ότι έχει αποχωρήσει ο κ. Αντίνου, αλλά θα είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι άλλωστε ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον Οδυσσέα».

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ, στα τμήματα υποδομής του οποίου εργάστηκε ως προπονητής:

«Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια, υπάρχει πολύ ταλέντο και καλώς γίνεται αυτή η προσπάθεια με τους νέους παίκτες. Τον Κώστα τον Σταφυλίδη τον είχα Αλβέβαια παίκτη από τότε που έμενε στους ξενώνες του ΠΑΟΚ, έκανε πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και χάρηκα ιδιαίτερα με τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά με ταλέντο και θα αναδειχθούν. Σημαντικό βέβαια για το Σταφυλίδη είναι και η παρουσία του στην εθνική νέων, την οποία παρακολουθούν οι ξένοι».

Για το τι περιμένει από το φετινό ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα ως στόχο να πρωταγωνιστεί και να παίξει στην Ευρώπη. Με την κρίση βέβαια και τα προβλήματα που έχουν προκύψει έκανε στροφή στους νέους παίκτες και αυτό θα τον ωφελήσει, διότι έχει δώσει μέχρι στιγμής πολύ καλά δείγματα».

Τέλος, για το ότι θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος και μια άλλη παλιά του ομάδα, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Έπαιξα ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα και γνωρίζουν όλοι τι νιώθω, αλλά είμαι επαγγελματία και θα κοιτάξω το συμφέρον της ομάδας μου»


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: