Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Οι προθέσεις του Μαλεζά…!!

Οι προθέσεις του Μαλεζά…
Τις προθέσεις του Στέλιου Μαλεζά επιχείρησε να μάθει ο Γιώργος Δώνης στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αμυντικός φάνηκε να σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής του στους Θεσσαλονικείς.

Κι αυτό διότι όπως εξήγησε εκτιμά την δουλειά που γίνεται στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Με την σειρά του ο Έλληνας τεχνικός του θέλει να μάθει το συντομότερο δυνατό τι θα γίνει στην προκειμένη περίπτωση, προκειμένου να δει αν θα τον υπολογίζει ή αν θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του.

Πρόβα τζενεράλε με Αϊντχόφεν

Τις σκέψεις του για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Αϊντχόφεν, στην πρόβα τζενεράλε του «Δικέφαλου του Βορρά» πριν την ευρωπαϊκή εξόρμησή του, κατέθεσε ο Γιώργος Δώνης στην σημερινή τελευταία προπόνηση.

Σε αυτήν δεν περιλαμβάνονταν οι δύο ποδοσφαιριστές των οποίων το μέλλον τους δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Εν προκειμένω ο Σαλπιγγίδης και ο Μαλεζάς. Στα πλάνα του επιστρέφει ο Γκαρσία, ο οποίος απουσίασε από τα προηγούμενα φιλικά με Τσβόλε και Μαγιόρκα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στον «άσο» τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, στόπερ τους Κουμαλό, Κατσικά, στον άξονα τον Γκαρσία με τον Λάζαρ, στα άκρα τους Γεωργιάδη, Ρομπέρ και τον Γιάννου με τον Αθανασιάδη στην επίθεση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: