Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αντιστάσεις από Έβερτον για Μπέινς!!

Το… φιλολογικό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Λέιτον Μπέινς αναμένεται να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στοχεύει να βρει αντικαταστάτη του Πατρίς Εβρά για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Έβερτον φαντάζει ως η ιδανική λύση. Πέρυσι ο Μπέινς πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν με 42 συμμετοχές και 5 τέρματα και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων.

Το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον το έχουν δείξει οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι ετοιμάζουν πρόταση στα «ζαχαρωτά» ύψους 12 εκ. λιρών. Ωστόσο η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τον έχει κοστολογήσει με 17 εκ. λίρες και αν η Γιουνάιτντ θελήσει να αποκτήσει τον παίκτη θα πρέπει να αυξήσει και άλλο το ποσό. Επιπλέον, η Έβερτον για να «θωρακίσει» τις σχέσεις της με τον Μπέινς, θα του προτείνει ανανέωση του συμβολαίου με αύξηση και αν δεχθεί θα αμείβεται από εδώ και στο εξής με 80.000 λίρες την εβδομάδα!

Ο Άγγλος οπισθοφύλακας είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον της ομάδας του Φέργκιουσον κατά την περίοδο που είχε ενσωματωθεί με την Εθνική Αγγλίας για το Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

«Θα ήταν δύσκολο να αρνηθείς τη Γιουνάιτεντ. Πάντως η προσοχή μου δεν στρέφεται αλλού αυτή τη στιγμή, καθώς είμαι σε προετοιμασία. Είμαι επικεντρωμένος σε ό,τι κάνω αυτή τη στιγμή. Θα ήταν δύσκολο να αφήσω την Έβερτον. Ξέρεται τι εννοώ. Ήμουν εκεί για 5 χρόνια, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει για εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: