Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ένας τραυματισμός με… προεκτάσεις!!

Ένας τραυματισμός με… προεκτάσεις
Μέχρι πρότινος όταν ένας παίκτης τραυματιζόταν, άπαντες ασχολούνταν αποκλειστικά με τον λόγο, αλλά και την χρονική διάρκεια της απουσίας του από τα γήπεδα.

Τι γίνεται, όμως, όταν αυτός που τραυματίζεται είναι ο Μέσι;

Τότε σε αυτή την περίπτωση αρχίζουν οι θεωρίες συνομωσίας. Όπως αυτή που έβγαλε στην δημοσιότητα η εφημερίδα «confidential», η οποία αναφέρει ότι ένας συμπαίκτης του ήταν αυτός που τον τραυμάτισε.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή γιατί ένας και μόνο τραυματισμός μπορεί πραγματικά να κρύβει μία ολόκληρη ιστορία από πίσω. Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική εφημερίδα ο Μάρκ Μπάρτρα ήταν ο άνθρωπος που τραυμάτισε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, όταν του έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι ότι ο Μέσι όχι μόνο του έβαλε τις φωνές, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση, πήρε το… αίμα του πίσω κάνοντας ένα ακόμα πιο σκληρό μαρκάρισμα στο νεαρό παίκτη. Μάλιστα η ενέργεια αυτή του Αργεντινού προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών του, οι οποίοι τον «κατσάδιασαν» για αυτό που έκανε.

Μύθος ή πραγματικότητα, η Μπαρτσελόνα τα 400.000 ευρώ στο Αμβούργο για τη μη συμμετοχή του Μέσι στο φιλικό. Ο μόνος αρμόδιος πάντως για να ρίξει φως στην υπόθεση είναι ο ίδιος ο Λιο. Αν και κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον απίθανο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: