Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

«Τελικό Champions League κόντρα στον Μέσι»

«Τελικό Champions League κόντρα στον Μέσι»
Όχι μόνο θέλει να βρίσκεται στον φετινό τελικό του Champions League, φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους, αλλά έχει διαλέξει ήδη και τον αντίπαλο με τον οποίο θέλει να αναμετρηθεί!

Ο λόγος για τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, ονειρεύεται πως οι «μπιανκονέρι» θα φτάσουν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εκεί θα ήθελε να βρεθούν αντιμέτωποι με την Μπαρτσελόνα για να έχει την ευκαιρία να μαρκάρει τον Λιονέλ Μέσι.

«Όνειρό μου είναι να βρεθώ σε τελικό Champions League και εκεί να έχω αντίπαλο τον Μέσι», ήταν τα λόγια του αμυντικού της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο τραυματισμός του 27χρονου ποδοσφαιριστή θα του στερήσει την παρουσία του στο ιταλικό Super Cup κόντρα στη Νάπολι που θα διεξαχθεί στην Κίνα στις 11 Αυγούστου και ο ίδιος παραδέχεται πως είναι πολύ απογοητευμένος που θα χάσει την ευκαιρία να παίξει μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό στο Πεκίνο.

«Είναι κρίμα που θα λείπω. Είναι ωραίο να ακούς πως το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει πολλούς υποστηρικτές στην Ασία. Φυσικά υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, αφού και στην Κίνα παίζουν μεγάλα ονόματα όπως ο Μαρτσέλο Λίπι», δήλωσε ο Κιελίνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: