Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κατσαβάκης: «Για ό,τι καλύτερο στον Εθνικό Γαζώρου»

Στον Εθνικό Γαζορου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Κατσαβάκης μετά την εμπειρία του στο κυπριακό πρωτάθλημα και την Ανόρθωση.
Ο Έλληνας μέσος μιλώντας για τη νέα σεζόν αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Ράδιο Μετρόπολις:
«Μετά από δέκα χρόνια επιστρέφω. Το 2002 συγκεκριμένα έφυγα από τον Πανσερραικό και την Ελλάδα. Ήταν επιλογή μου να γυρίσω πίσω, στην Κύπρο έκανα πολύ σημαντικά πράγματα αλλά ο κύκλος μου τελείωσε και θέλησα να γυρίσω».
Για τον Εθνικό Γαζώρου: «Υπάρχει μεγάλη διάθεση στην ομάδα, υπάρχει φιλοδοξία και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό της ομάδας. Σαν νεοφώτιστη ομάδα δεν μπορείς να έχεις ως στόχο την άνοδο στη Super League αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Για τον Πανσερραϊκό: «Ο Πανσερραϊκός είναι σίγουρα μεγάλη ομάδα και πάνω απ' όλα είναι καλό που υπάρχουν δύο ομάδες των Σερρών στη Football League. Το σημαντικό όμως είναι να μην υπάρχει κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων και να κυλήσουν όλα ομαλά».
Για την πορεία του στην Κύπρο: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία η πορεία μου στην Κύπρο με την Ανόρθωση είχα την τύχη να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ήταν το αποκορύφωμα και μια αξέχαστη εμπειρία. Πιστεύω πως είναι όνειρο ζωής για κάθε παίκτη να αγωνιστεί σε αυτή τη διοργάνωση».
Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Πήρα μια απόφαση για να είμαι κοντά στους ανθρώπους μου οι οποίοι μου έχουν λείψει. Είναι μια δύσκολη εποχή στην Ελλάδα αλλά το σημαντικότερο είναι να έχεις τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: