Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Του πήραν και τη φανέλα!!

Του πήραν και τη φανέλα
Άλλη μία απόδειξη του κλίματος που επικρατεί για αυτόν στην Ίντερ πήρε ο Τζαμπάολο Πατσίνι. Δίνοντας το παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης ανακάλυψε πως το νούμερο που του ανήκε την περασμένη χρονιά, το 7, το έχει «οικειοποιηθεί» ο Κουτίνιο.

Η καριέρα του Τζαμπάολο Πατσίνι στην Ίντερ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Τόσο ο παίκτης όσο και η διοίκηση της ομάδας κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποδείξουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Το μέλλον του παίκτη είναι αβέβαιο, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Και όσο δεν βρίσκεται η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο πρώην διεθνής επιθετικός, τόσο θα είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίζει δυσάρεστες καταστάσεις στην ομάδα του Μιλάνου.

Τελευταία, χρονικά, αρνητική εμπειρία του Πατσίνι, είναι η αποκάλυψη πως η φανέλα με το νούμερο 7 που φορούσε την περασμένη χρονιά, έχει περάσει στον Κουτίνιο.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επέστρεψε από το δανεισμό του στην Εσπανιόλ και από τις πρώτες του εμφανίσεις έδειξε πως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει φανέλα βασικού στην Ίντερ. Και μάλιστα τη φανέλα με το νούμερο 7. Εκείνη που ανήκε στον Πατσίνι.

Μετά και από αυτό το περιστατικό, ο Πατσίνι είναι σίγουρος πως είναι ανεπιθύμητος στην Ίντερ. Μένει, λοιπόν, να αποφασίσει πού θα συνεχίσει να παίζει, αφού στο Μιλάνο οι μέρες του είναι μετρημένες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: