Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Διαψεύδει για το νούμερο ο Ιμπραΐμοβιτς!!

Διαψεύδει για το νούμερο ο Ιμπραΐμοβιτς
Την πρώτη του προπόνηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και τις πρώτες του δηλώσεις στις ΗΠΑ έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις φημολογούμενες απαιτήσεις του σχετικά με το νούμερο της φανέλας του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται στο Πρίνστον των ΗΠΑ με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου προετοιμάζεται η ομάδα του Παρισιού και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Μετά από ένα ελαφρύ πρόγραμμα, ο Σουηδός βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δημοσιογράφους, που περίμεναν υπομονετικά τις πρώτες του δηλώσεις.

«Μου φαίνεται πολύ καλό το γκρουπ των παικτών. Η ομάδα που φτιάχνεται από τον Κάρλο Αντσελότι είναι ενδιαφέρουσα. Η αλήθεια είναι πως ήμουν κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά ήθελα πολύ να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες», δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Σε ερώτηση που αφορούσε το νούμερο της φανέλας, ο «Ίμπρα» προσπάθησε να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν. «Δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση για το νούμερο της φανέλας μου. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτε. Εξάλλου υπάρχουν πολλά νούμερα διαθέσιμα, οπότε δεν θα υπάρξει θέμα. Στο κάτω-κάτω ένα νούμερο είναι μόνο, τίποτε σπουδαίο», τόνισε, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: