Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Θα πουλήσει και τον Μπουγαϊδη;

Μάνατζερ που ενεργούσε για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας ρώτησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ με πόσα χρήματα θα παραχωρούσαν τον νεαρό διεθνή κεντρικό αμυντικό.
Θα πουλήσει και τον Μπουγαϊδη;
Στο στόχαστρο της Εβερτον βρίσκεται ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Sentragoal.
Eδώ και μερικές μέρες μάνατζερ που ενεργούσε για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας (χωρίς πιθανότατα να αποκάλυψε την προέλευση του ενδιαφέροντος) απευθύνθηκε στου ανθρώπους της ΠΑΕ και τους ρώτησε με πόσα χρήματα θα έλεγαν «ναι» στην παραχώρηση ενός ακόμα (από τα τελευταία σημαντικά) περιουσιακού στοιχείου της ομάδας.
Ασφαλή απάντηση δεν πήρε καθώς ...παραπέμφθηκε σε διαφορετικούς κάθε φορά ανθρώπους που προφανώς δεν ήθελαν να πάρουν πάνω τους το θέμα και το μόνο που άκουσε ήταν για ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ που προφανώς κρίθηκε υπερβολικό ασχέτως αν ο νεαρός αμυντικός κέρδισε την εκτίμηση πολλών σκάουτερ στη διάρκεια του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Εσθονία.
Είναι πάντως δεδομένο ότι η αγγλική ομάδα θα επανέλθει (αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της προετοιμασίας της στο Τσέστερ) και έχει τη δυνατότητα να δελεάσει τους ανθρώπους της Ενωσης, που ψάχνουν απεγνωσμένα για χρήματα, με προσφορά στα επίπεδα της μεταγραφής του Κλωναρίδη στη Λιλ.
Η Εβερτον έχει άλλωστε και τη δυνατότητα να προσφέρει έστω και ως δανεικούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δικό της ρόστερ προκειμένου η ΑΕΚ να μπορέσει να καλύψει τα τεράστια αγωνιστικά της κενά.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: