Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιαπωνικό… μπαμ!!

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Ιαπωνία, η οποία επικράτησε 1-0 της Ισπανίας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων ποδοσφαίρου.
Την πρώτη μεγάλη έκπληξη έκανε η Ιαπωνία στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Τακάσι Σεκιζούκα, ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και αντιμετωπίζοντας στο «Χάμντεν Παρκ» την Ισπανία, έκανε μεγάλη εμφάνιση φτάνοντας στη νίκη με 1-0 που τη κάνει φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Οι Ασιάτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους «φούριας ρόχας» να παρουσιάζονται αρκετά αγχωμένοι και χωρίς φαντασία, ενώ με ευκολία θα μπορούσε να πει κάποιος πως γλίτωσε από συντριβή με τους Ιάπωνες να χάνουν τα… άχαστα στην επανάληψη για να φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερη νίκη.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 34’ όταν ο Οτσού εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Νταβίντ ντε Χέα, ανοίγοντας το σκορ με κοντινή προβολή. Τα πράγματα για τους Ισπανούς έγιναν ακόμα δυσκολότερα στο 42’ όταν ο Ινίγκο Μαρτίνεζ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ισπανία ανέβηκε για να φτάσει στην ισοφάριση με αποτέλεσμα να αφήσει αρκετά κενά στην άμυνά της με τους Ιάπωνες να χάνουν τουλάχιστον τρία τετ α τετ για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Ντομίνγκεζ, Χάβι Μαρτίνεζ, Ινίγκο Μαρτίνεζ, Άλμπα, Αντριάν Λόπεζ (56’ Ερέρα), Ροδρίγκο, Μάτα, Κόκε (81’ Τέγιο), Μοντόγια, Ίθκο (63’ Ρομέου)
ΙΑΠΩΝΙΑ: Γκόντα, Τοκουνάγκα, Ογκιχάρα (86’ Γιαμαμούρα), Σακάι (74’ Γκ. Σακάι), Οτσού (46’ Σάιτο), Γιοσίντα, Χιγκάσι, Ναγκάι, Σουζούκι, Γιαμαγκούτσι, Κιγιοτάκε.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: