Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τα τελευταία… βήματα για το 99!!

Παράλληλα με το γενικότερο κλίμα… ΟΑΚΑ που επικρατούσε τις τελευταίες ώρες στην οικογένεια του Άρη, στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών του Άρη δεν σταμάτησαν ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο τις διεργασίες για τον καταρτισμό του φακέλου που θα κατατεθεί εντός των ημερών στο Πολυμελές Πρωτοδικείο προκειμένου να αιτηθεί ο Άρης την υπαγωγή του στο άρθρο 99 και αυτομάτως να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για αναστολή όλων των ενεργειών που μπορούν να κάνουν οι πιστωτές. Το ζήτημα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια της ομάδας έγκριτων νομικών που έχουν επιφορτιστεί το σημαντικό αυτό θέμα. Αυτό που διαπιστώνεται είναι η πρόθεση από μεριάς των εμπλεκομένων να κρατήσουν χαμηλού τόνους.

Είναι γεγονός πως απαιτούνται λεπτή χειρισμοί οι οποίοι κρίνεται ότι δεν είναι ανάγκη να είναι σε απόλυτη δημόσια θέα, όπως πρώτιστα έγινε και η αλήθεια είναι πως δεν εξυπηρέτησε, μέχρι τώρα, την διαδικασία. Οι κινήσεις που γίνονται θα πρέπει να τελειώσουν όπως πρέπει και να προχωρήσει το γρηγορότερο δυνατόν η υπόθεση που είναι ύψιστης σημασίας για τον Άρη. Εάν η απόφαση που παρθεί, από την στιγμή που κατατεθεί ο φάκελος, είναι θετική, τότε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής θα μπορέσουν να πάρουν μία βαθιά ανάσα έναντι των πιστωτών αφού θα ισχύσει το δίμηνο παύσης πληρωμών και διακανονισμών με κάθε περίπτωση.
Παράλληλα με το ζήτημα της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 προχωράει και η σύσταση επιτροπής διαφάνειας, η οποία το μόνο που απομένει είναι να πιάσει δουλειά.

Η πενταμελής επιτροπή, που θα αποτελείται από άφθαρτα πρόσωπα που δεν έχουν εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη τα προηγούμενα χρόνια, θα υποβάλει σε… ανάκριση όλους αυτούς που έφεραν τον σύλλογο σε αυτή την κατάσταση. Από τον φορέα ορίστηκε μια επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΚΜΑ ( Άγγελο Γρόλλιο), τον πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής ( Βασίλη Μπάμπη), τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής των πρόσφατων εκλογών της ΚΜΑ (Παναγιώτη Μαστροθύμιο) καθώς και δύο μέλη του Σωματείου που θα επιλέξουν οι ίδιοι.

Ο κόσμος περιμένει να δοθούν εξηγήσεις και να αποδοθούν ευθύνες για την κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών. Επιπλέον, εκτός από την δράση της πενταμελούς επιτροπής στα τέλη του τρέχοντος μήνα θα ξεκινήσει και ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές.





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: