Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

"Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Κυριάκος"

Το εγκώμιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου έπλεξε σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ λέγοντας πως ο Ελληνας διεθνής είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος σέντερ μπακ στην Ευρώπη.
"Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Κυριάκος"
«Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη δεν υπάρχει αμυντικός με τα χαρακτηριστικά του «Πάπα»», είπε χαρακτηριστικά ο Χελντ, ο οποίος είναι γεγονός πως έχει εκθειάσει ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν τις ικανότητες του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού. Το στέλεχος των «κένιγκσμπλάου», όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Είπε και άλλα ενδιαφέροντα για τον νεαρό άσο για τον οποίο πρόσφατα η Ζενίτ κατέθεσε πρόταση 20 εκ. ευρώ που δεν έγινε, εν τέλει, δεκτή.
«Ο Κυριάκος διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένας καλός αμυντικός, ένας στόπερ που κάνει τη διαφορά», δήλωσε ο Χελντ και έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί. «Είναι ανταγωνιστικός και είναι απίστευτα ισχυρός στις εναέριες μονομαχίες», επεσήμανε ο Χελντ και κατέληξε: «Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως πρόκειται για έναν παίκτη αξίας».
Οσο για το τέλος, ο Χελντ αποκάλυψε πως ναι μεν υπάρχει συμφωνία Σάλκε-Κυριάκου έως το 2016, ωστόσο δεν έχουν μπει υπογραφές σε νέα συμβόλαια τονίζοντας, βέβαια, πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: