Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ούτε κινητό για τον Κόντε!!

Ούτε κινητό για τον Κόντε
Υπό στενή παρακολούθηση από παράγοντες της UEFA θα βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόουτς της Γιουβέντους δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του στο ματς με την Τσέλσι, λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί για τα στημένα παιχνίδια στην Ιταλία και οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα ελέγχουν αν επικοινωνεί με τον αντικαταστάτη του μέσω κινητού τηλεφώνου, κάτι που του έχει απαγορευτεί.

Μετά από μια θριαμβευτική πορεία στο περσινό Καμπιονάτο, η Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και κέρδισε το δικαίωμα να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το βράδυ της Τετάρτης η «Μεγάλη Κυρία», στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, φιλοξενείται από την Τσέλσι στο Στάνφορντ Μπριτζ.

Τη σημαντική αυτή μέρα δεν θα μπορέσει να την απολαύσει όπως θα ήθελε ο Αντόνιο Κόντε. Ο προπονητής της «Γιούβε» εκτίει ποινή 9μηνου αποκλεισμού, λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία και στο ματς με την Τσέλσι είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει την ομάδα του από τις εξέδρες. Το χειρότερο για τον Κόντε είναι πως δεν του επιτρέπεται ούτε καν να επικοινωνεί με τον αντικαταστάτη του, Μάσιμο Καρέρα, έπειτα από εντολή της UEFA.

Για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα να παραβεί τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η UEFA έχει αναθέσει σε παράγοντές της να παρακολουθούν στενά τον Ιταλό προπονητή. Σε περίπτωση που ο Κόντε δεν υπακούσει τις εντολές της UEFA ενδέχεται να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, αν και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας είναι βέβαιοι πως ο Κόντε θα σεβαστεί τις αποφάσεις που έχουν παρθεί.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: