Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Σουλίδης: «Είσαι Ηρακλής και πρέπει να πρωταγωνιστείς»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλής, Νίκος Σουλίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επιστροφή του στον Ηρακλή και στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Superleague.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Είμαι γέννημα θρέμμα της ομάδας. Πλέον επέστρεψα στην ομάδα που ξεκίνησα. Επέστρεψα στο σπίτι. Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά. Χαίρομαι που βρίσκομαι πάλι εδώ. Έχω κάποιους γνωστούς εδώ και είμαι χαρούμενος που τους συνάντησα».

Για τον στόχο της ανόδου στη Superleague: «Εύχομαι να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ καλό αυτό που έγινε με την ομάδα μας. Είναι πολύ νωρίς, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι θα δεθούμε πιο πολύ για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ενίσχυση της ομάδας και κατά πόσο θα βοηθήσουν τα νέα πρόσωπα στο να επιτευχθούν οι στόχοι τους Γηραιού: «Είναι το φυσιολογικό να υπάρχει ενίσχυση. Τα παιδιά που θα έρθουν ελπίζω να δέσουν και άλλο την ομάδα. Είσαι Ηρακλής και πρέπει να πρωταγωνιστείς. Εύχομαι να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για το αν o ανταγωνισμός στη Football League θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τη Superleague: «Η γνώμη μου είναι ότι σε σχέση με την Α' Εθνική θα είναι πιο καλό το πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και να υπάρχει ανταγωνισμός» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν θεωρεί θετικό ή αρνητικό τον τίτλο του φαβορί που συνοδεύει τον Ηρακλή: «Από τη μία είναι καλό επειδή υπάρχει ο φόβος από τις άλλες ομάδες. Αλλά πρέπει να το αποδείξεις αυτό με την παρουσία σου».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι σίγουρα πιεστικός. Η ομάδα είναι ιστορική. Το μόνο που έχω να πω είναι να στηρίζει την ομάδα».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο στόχος είναι να καθιερωθώ στον Ηρακλή και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: