Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Φουλ (για)... επίθεση!!

Έπειτα από την απόκτηση των Κριβοκάπιτς, Λόπεθ και Φερνάντεθ, ο Ηρακλής στρέφεται αποκλειστικά στον τομέα "ενίσχυση της επίθεσης". Ούτως ή άλλως στόχος των "κυανόλευκων" εξ αρχής ήταν να πάρουν επιθετικό ή επιθετικούς, αλλά τελεσφόρησαν οι προσπάθειες για ενίσχυση σ' άλλες θέσεις.

Η ομάδα δείχνει να χρειάζεται παίκτη στην εμπροσθοφυλακή (και στον τομέα δημιουργία όπου αποκτήθηκε ο Κριβοκάπιτς) και στη Μίκρα ο... κωδικός "επιθετικός" πρόκειται να αποκρυπτογραφηθεί σύντομα. Άλλωστε περιπτώσεις έχουν προταθεί ουκ ολίγες, έχουν ξεχωρίσει λιγότερες και θα τελειώσουν συγκεκριμένες. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας (ή δύο το πιθανότερο) ποδοσφαιριστής που θα έχει "γεμάτη" χρονιά, συχνή επαφή με τα δίχτυα και θα ταιριάζει στα "θέλω" της ομάδας.

Οι τρεις και... η υπέρβαση

Ήδη το φως της δημοσιότητας έχουν δει τρεις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Ηρακλή και έχουν εξεταστεί. Αυτές του Γουατεμαλτέκου Όσκαρ Ισαούλα, του Ολλανδού Ντάνι Ντε Γκρόοτ και του Νιγηριανού Καμπίρου Ακινσόλα. Πρόκειται πάντως για περιπτώσεις οι οποίες παρουσιάζουν ομοιότητες και διαφορές. Ντε Γκρόοτ και Ισάουλα μπορούν να μείνουν ελεύθεροι εφόσον προκύψει πρόταση. Η διαφορά τους με εκείνη του Ακινσόλα είναι πως ο 21χρονος διεθνής φορ, ανήκει στη Γρανάδα και μπορεί να αποκτηθεί μονάχα με τη μορφή δανεισμού. Πάντως στον Ηρακλή εξετάζεται και έχει προχωρήσει (έχει γίνει ήδη συζήτηση) με ποδοσφαιριστή που θεωρείται πολύ "καλό όνομα" με σημαντική εμπειρία και εικόνες από υψηλό επίπεδο και είναι διεθνής.

Κομβικό σημείο η παράταση

Σημαντικό ρόλο πάντως στον τομέα ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, διαδραματίζει η παράταση που επίκειται να δώσει επισήμως πλέον η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της. Σ' αυτήν στον Ηρακλή περιμένουν να διευκρινίζεται αν έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε ενίσχυση με ποδοσφαιριστές ελεύθερους και δανεισμούς κι όχι απλά για τους χαρακτηρισμένους ως "άνεργους". Σ' αυτή την περίπτωση όπως είναι λογικό υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές και δη εκείνες που "αρέσουν" πιο πολύ στη Μίκρα. Πάντως όπως και να 'χει εντός των προσεχών ημερών το θέμα επιθετικός-επιθετικοί θα ξεκαθαρίσει, μιας και έχουν ξεχωρίσει-προκριθεί 2-3 συγκεκριμένες περιπτώσεις και στη Μίκρα αναμένουν τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν καταθέσει στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: