Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Φαβάλι: «Του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»

Φαβάλι: «Του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»
Σίγουρος ότι ο Παναιτωλικός θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Λούκας Φαβάλι. Ο Αργεντινός χαφ αποτελεί ένα από τα φετινά αποκτήματα της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου και παρουσιάστηκε σίγουρος για την επιλογή του να παίξει στους «κυανοκίτρινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκας Φαβάλι στον «ΔΥΤΙΚΑ 9.61»

Για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό

«Από τα φιλικά να μην κρατάμε τα αποτελέσματα αλλά την εικόνα και την απόδοση μας. Αυτό πρέπει. Να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς. Το καλό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες και θα έρθουν και τα γκολ».

Για το αν τον φοβίζουν οι κλειστές άμυνες στην Football League

«Έχουμε παίκτες με ποιότητα και θα είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις και για τις ομάδες που θα παίζουν αμυντικά. Να βρίσκουμε τον τρόπο να βάλουμε γκολ».

Για το ρόστερ

«Έχουμε δώσει αρκετά φιλικά, έχουμε παίκτες με εμπειρία και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμη. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι»

Για την επιλογή του να παίξει σε… μικρότερη κατηγορία από πέρσι

«Μου λένε ότι είμαι τρελός που θα παίξω στην Β’ εθνική αλλά ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή ομάδα και μέσα στις 5 καλύτερες στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να πάμε εκεί που αξίζει ο Παναιτωλικός. Μόνο για ένα χρόνο θα είναι η ομάδα στην Β’ εθνική του χρόνου θα είμαστε στην Σούπερ Λίγκα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: