Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δύο ...αθόρυβοι του Άρη

Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Δημήτρης Ασλανίδης κερδίζουν το πρώτο στοίχημα της σεζόν
Οι δυο παίκτες και ειδικά ο Νταμαρλής εξελίσσονται αθόρυβα και σταθερά σε δυο χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του Κατσαβάκη.
Η μέτρια ως κακή εικόνα που έδειξε ο ΑΡΗΣ στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν επιτρέπει να ξεχωρίσεις κάποιους ποδοσφαιριστές. Στο γενικότερο μέτριο σύνολο πάντως υπάρχουν κάποιοι που χωρίς να τους... περιμένει κανείς, δέχονται τα πρώτα φλας πάνω τους, και πιστώνονται κάποια μπράβο.
Ένας από αυτούς είναι δίχως αμφοβολία ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής. Ο 19χρονος χαφ, αθόρυβα και ταπεινά, έχει πάρει από τα φιλικά και μετά τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Σουνά και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος είναι ο πιο χρήσιμος από τους νεαρούς που έχουν προωθηθεί από την ομάδα Κ-20.

Έχοντας αγωνιστεί ως αλλαγή και στα τρία παιχνίδια ο Νταμαρλής προσδίδει ηρεμία στον άξονα, πρεσάρει παντού, οι μεταβιβάσεις του είναι σε γενικές γραμμές σωστές, με δεδομένη και την απειρία του και βάζει γερή υποψηφιότητα για να είναι κόντρα στην Κέρκυρα την Κυριακή, για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα. Αξίζει να σημειωθεί από δική του πίεση στον Κατίδη ξεκίνησε η φάση του γκολ της ισοφάρισης.

Στα θετικά και η εμφάνιση του Δημήτρη Ασλανίδη. Ο 23χρονος μέσεος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ορισμός του παίκτη εργαλείο στα χέρια του προπονητή. Παίζει όπου του πεις, έχει πάντα την ίδια διάθεση, είναι μαχητικός και χωρίς να είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά, κερδίζει πόντους καθημερινά και εξελίσσεται σε μια πολύ χρήσιμη προσθήκη.  allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: