Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Λίβερπουλ United!!

Λίβερπουλ United
Aνακοίνωση εξέδωσε η Λίβερπουλ, με την οποία ευχαριστεί την Έβερτον για την κίνηση της τελευταίας να τιμήσει τα θύματα του Χίλσμπορο.

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές στο «Goodison Park» πριν τη σέντρα στο ματς των «ζαχαρωτών» με τη Νιούκαστλ, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να τραγουδούν για τους νεκρούς του 1989.

Το κλίμα στην πόλη του Λίβερπουλ είναι φορτισμένο εδώ και μία εβδομάδα, με τις αποκαλύψεις για την τραγωδία του Χίλσμπορο να δίνουν το έναυσμα για εκδηλώσεις μνήμης.

Η Έβερτον ήταν η τελευταία ομάδα που τίμησε τους νεκρούς οπαδούς των «κόκκινων», ωστόσο ήταν και η πιο συγκινητική στιγμή όλης της εβδομάδας.

Τα «ζαχαρωτά» έντυσαν με φανέλες με το νούμερο «96» τα ball boys του «Goodison Park», ενώ αρκετά ήταν τα πανό και τα πλακάτ στις εξέδρες με αναφορές στο τραγικό συμβάν.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλο το σύλλογο της Έβερτον. Στους υπαλλήλους, στους οπαδούς και σε όλο τον κόσμο», τόνισε εκ μέρους της Λίβερπουλ ο Ίαν Έιρ, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα των «reds».

«Οι ομάδες μας ήταν πάντα αντίπαλες μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό πάντα ο ένας υποστήριζε τον άλλον», συμπλήρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ.



Everton tribute to the 96 από emmysguysandgals




πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: