Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παπακωνσταντίνου: «Υπάρχει ηττοπάθεια στον ΕΣΑΚΕ»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η Καβάλα για τη συμμετοχή της στη Βαλκανική Λιγκα, αλλά και τις δυσκολίες που περνάει γενικότερα το μπασκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου:

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα:

«Η προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο είναι πολύ δύσκολη, φέτος ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε μια προοπτική ώστε να αποκτήσει μια αξία η ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία στην Α1 με μεγάλη διάρκεια».

Για τη συμμετοχή της Καβάλας στη Βαλκανική Λίγκα:

«Η προσπάθεια αυτή έχει στόχο την εξέλιξη των νέων παικτών, καθώς και η προβολή της ομάδας και της πόλης. Μαζί με τις ομάδες από τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και τη Βοσνία θα έρχονται και φίλαθλοι, δημιουργούνται προοπτικές, άλλωστε η Καβάλα ήδη έχει γίνει τουριστικός προορισμός των Βαλκάνιων».

Για τον κόσμο και τα διαρκείας:

«Τα 1000 διαρκείας είναι κάθε χρόνο ο στόχος μας. Φέτος μέσα από τις δύσκολες στιγμές και την μείωση των τιμών πιστεύω ότι οι Καβαλιώτες θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια και θα στηρίξουν την ομάδα».

Για το γήπεδο:

«Το γήπεδο είναι παλιό και χρειάζεται ανακατασκευή. Έχουν γίνει κάποιες ανακατασκευές αλλά δεν αρκούν. Νομίζω ότι είναι από τα χειρότερα γήπεδα της Α1».

Για τις δυσκολίες που περνάει το μπάσκετ και τον ΕΣΑΚΕ:

«Έχω την εντύπωση ότι τα οικονομικά του μπάσκετ θα είναι χειρότερα φέτος. Ευελπιστώ ότι όλες οι ομάδες θα μπορέσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ελληνική πραγματικότητα. Το βασικό κριτήριο είναι ο ΕΣΑΚΕ να διαμορφωθεί έτσι ώστε να προσεγγίσει διαφορετικά την αγορά».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: