Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μουρίνιο!!

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μουρίνιο
Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ
Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να αναστρέψει την άσχημη εικόνα που δείχνει η ομάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και για αυτό σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο αρχικό του σχήμα πολλά νέα πρόσωπα.

Σημαντικότερη προσθήκη στη βασική εντεκάδα θα είναι πιθανότατα αυτή του Λούκα Μόντριτς. Η είσοδος του Κροάτη στο παιχνίδι εναντίον της Σεβίλλης έδωσε καλύτερη κυκλοφορία στους «μερένχες» και για αυτό αναμένεται να ξεκινήσει στη θέση του Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα απέναντι στους Ανδαλουσιάνους.

Ο «Μου» άλλωστε αναμένεται να αλλάξει και τον βασικό του επιθετικό, με τον Καρίμ Μπενζεμά να προτιμάται έναντι του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, παρότι ο Γάλλος δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν.

Όσον αφορά την αριστερή πλευρά της άμυνας, ο Φάμπιο Κοεντράο φαίνεται πως θα ξεκινήσει αντί του Μαρσέλο. Ο Πορτογάλος έχει να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ απέναντι στη Μπαρτσελόνα, αφού είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές επειδή έβρισε τον διαιτητή στο ματς πρωταθλήματος με τη Χετάφε. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως ο Μουρίνιο θα τον εμπιστευτεί για τον αγώνα με τους «πολίτες».

Τέλος δεν αποκλείεται να δούμε άλλη μία καινοτομία, με τον Μίκαελ Εσιέν να χρησιμοποιείται στα δεξιά της άμυνας στη θέση του Αρμπελόα, καθώς ο τελευταίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα με τη Σεβίλλη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: